Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Hagen 10 in Vollenhove 8325 DB

De Hagen 10

8325 DB Vollenhove
Vraagprijs € 720.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Te koop in verband met nieuwbouw.

Gunstig gelegen en hoogwaardig en praktisch gebouwde moderne en multifunctionele bedrijfshal van 1500m² en 2520m² eigen grond.
 
De hal is voorzien van zadeldak welke geschikt is voor zeker 700m² zonnepanelen. Er is een vrije overspanning waardoor iedere indeling mogelijk is. Daarbij is het pand volledig geïsoleerd,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1500 m²
Lees meer

Omschrijving

Te koop in verband met nieuwbouw.

Gunstig gelegen en hoogwaardig en praktisch gebouwde moderne en multifunctionele bedrijfshal van 1500m² en 2520m² eigen grond.
 
De hal is voorzien van zadeldak welke geschikt is voor zeker 700m² zonnepanelen. Er is een vrije overspanning waardoor iedere indeling mogelijk is. Daarbij is het pand volledig geïsoleerd, voorzien van vloerverwarming en heeft door raampartijen en lichtstraat een grote daglichtopbrengst. Door de hoge zijwanden (6m.) is het mogelijk om extra zolderingen aan te brengen.
 
De indeling is op dit moment:
2x450m² (15x30m.) en 2x300m² (15x20m.).
De hal is voorzien van toilet, RVS-wasbak, kantine/kantoor, kleine afzonderlijke ruimte met hogedrukspuit, meterkast en gasheater. Er is al zoldering aangebracht en deze zijn hangend uitgevoerd zodat de vloer kolomvrij is gebleven. Het pand is voorzien van aluminium raampartijen, 5 loopdeuren, 3 vluchtdeuren en 4 overheaddeuren, 2 aan de voorzijde (6x7m. hxb) en 2 aan de zijkant (5x5m.). Het buitenterrein is verhard met gestort beton en stelconplaten.
 
Al met al een zeer praktische en optimaal te benutten bedrijfshal die u zo kunt gebruiken.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toet e passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Indien de exacte maten voor een koper van cruciaal belang zijn, adviseren wij deze zelf na te meten. De (kandidaat)koper(s) zullen, indien gewenst, daartoe in de gelegenheid gesteld worden op een passend moment teneinde teleurstellingen en schade te voorkomen.

Nadrukkelijk zij vermeld dat alle informatie in deze brochure moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie.

 
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 720.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1500 m² Perceeloppervlakte 2520 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet
Prijs
€ 720.000,-
Oppervlakte
1500 m²
Vrije overspanning
30 m

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.